swingers

wat is swingen

informatie en uitleg over SDC

uitleg van de Swingers Date Club


Wat is SDC (Swingers Date Club)?

SDC is de afkorting voor Swingers Date Club of in het Nederlands de Swingers Dating Club. SDC is een dating site waar swingers elkaar online kunnen ontmoeten en als zij dit willen met elkaar kunnen chatten en afspreken voor een echte date. Met een proef lidmaatschap (gratis) of volledig lidmaatschap (betaald), kunnen swingers de profielen van elkaar lezen, de foto's van elkaar bekijken en contact leggen door elkaar likes (soort knipoog) of berichten te sturen. In de chatbox kunnen de swingers met elkaar chatten in een algemene chat of één op één in een privé chat.

Handleiding SDC

Omdat er zoveel mogelijkheden in SDC zitten hebben wij een handleiding gemaakt en hopen hiermee de drempel te verlagen voor nieuwe leden en dat bestaande leden optimaal gebruik kunnen maken van de datingsite bij het zoeken naar leuke contacten met andere swingers (stellen en vrijgezellen). Mocht je na het lezen van de SDC uitleg nog vragen hebben of mis je bepaalde informatie, neem dan gerust contact met ons op.

sdc swingers dating

SDC lidmaatschap

Er bestaan twee soorten lidmaatschap van SDC. De eerste is een proef lidmaatschap (gratis) en de tweede is een volledig lidmaatschap (betaald). Door je aan te melden op SDC dating heb je in eerste instantie een proef lidmaatschap. Dit proef lidmaatschap is maar een beperkte tijd geldig. Met het proef lidmaatschap kan je rondkijken op SDC en goede indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Met een proef lidmaatschap heb je niet volledige toegang tot alle onderdelen van SDC en volledige leden (betaald) kunnen instellen dat hun profiel niet bekeken kan worden door proefleden. Op zich is dit wel begrijpelijk in verband met hun privacy en op deze manier kunnen ze niet benaderd worden door fakers (geen serieuze daters). De algemene ervaring binnen SDC is dat volledige leden serieus zijn en dat fakers niet bereid zijn om geld uit te geven aan een lidmaatschap.

Als je na het rondkijken op SDC hebt besloten dat je het leuk vind, kan je je proef lidmaatschap omzetten naar een volledig lidmaatschap. Hiervoor dien je in je SDC account je proef lidmaatschap om te zetten naar betaald lidmaatschap, door links bovenaan naast het SDC logo op lidmaatschap te drukken. De rest spreekt voor zich. Zodra je je lidmaatschap hebt betaald heb je direct volledige toegang tot alle onderdelen en profielen van SDC.

Hoe kan ik me aanmelden voor een SDC proef lidmaatschap

Voor een gratis proef lidmaatschap hoef je alleen het SDC aanmeldformulier in te vullen. In het aanmeldformulier vragen ze je een profielnaam op te geven. Dit is de jouw dating naam, die jij wilt gebruiken op je profiel. Als je eenmaal een profielnaam hebt gekozen is deze niet meer te wijzigen. Belangrijk is dat je de code 25132 in het aanmeldformulier laat staan. Dit is de SDC promotiecode voor jouw gratis proef lidmaatschap. Als je alles hebt ingevuld, klik je op de blauwe knop onderaan met 'wordt gratis lid'. Hierna wordt automatisch een proef account voor je aangemaakt en ontvang je een bevestigingsemail op het door jou opgegeven emailadres. Je heb direct toegang tot SDC dating en kan beginnen met het maken van jouw datingprofiel en rondkijken op SDC. Het is niet verplicht om foto's te uploaden in je profiel, maar wij raden het wel aan. Probeer het gewoon eens uit en kijk of het wat voor jou is. Aanmelden voor een gratis proef lidmaatschap kan hier. (promotiecode 25132 laten staan)

Uitleg SDC menu balk

Nadat je bent ingelogd zie aan de linkerkant van je scherm het blauwkleurige SDC menu met witte letters (zie afbeelding). Wij hebben het menu in wat kleinere stukje geknipt zodat we het per onderdeel goed kunnen uitleggen. In principe kan je overal op drukken in het SDC menu zonder dat dit direct gevolgen heeft voor jou of je profiel, maar wij adviseren je de uitleg eerst even te lezen.

sdc swingers

INSTELLEN VAN JE PROFIEL

Profielfoto en profielnaam

Bovenaan de menubalk staat je profielfoto en je profielnaam. Onder je profielnaam staat het woord statistieken. Als je daar op drukt krijg je te zien wanneer je voor het laatst online was en hoeveel foto's en video's jij zelf hebt geupload binnen je datingprofiel. Daarnaast staat er een overzicht van hoeveel andere leden jouw profiel hebben bekeken, hoeveel likes je hebt gekregen en hoeveel leden jouw hun favoriet hebben gemaakt in de tijd dat je offline was.

Profiel

Onder profiel vind je de standaard vragen, de beschrijving van jezelf en de open vragen van je gehele SDC profiel. Al deze vragen zijn te wijzigen en dit kan je zo vaak doen als je zelf wilt. De belangrijkste standaard vragen zijn Swingstatus en Op zoek naar. Het is belangrijk dat je daar de juiste dingen invult, want daar kijken andere SDC leden naar en de zoekmachine van SDC selecteert op de antwoorden van deze vragen.

Swingstatus

Swingstatus betekend waar ben jij voor in. Ben jij in voor volledige partnerruil waarbij alles kan dan vul je in Vol Swap stel. Wil je geen volledige partnerruil, maar wel aanraken en orale sex dan vul je in Soft Swap stel, aanraken en oraal. Er zijn 8 verschillende statussen. Kies die swing status die het beste bij jou past.

Op zoek naar

Op zoek naar zegt het eigenlijk al....naar wat voor persoon of stel ben jij op zoek om mee te daten. Er zijn 13 verschillende opties, waarbij je meerdere kan aanvinken.

Foto's

Onder foto's staan 4 mogelijkheden om foto's te uploaden naar SDC. De eerste optie is profielfoto's. Dit zijn de foto's die zichtbaar zijn in je SDC profiel voor andere leden. Uit je profielfoto's moet je 1 foto kiezen als hoofdfoto. Deze foto noemt SDC de eerste foto. Deze eerste foto wordt gebruikt voor jou in de chatroom, bij Instant Messenger, bij wie is online en als eerste foto van je profiel. Binnen je profiel kan je maximaal 100 foto's uploaden. Een foto uploaden in je profiel is niet verplicht, maar profielen met foto's hebben meer bekijks en hebben meer kans op het vinden van een date. De tweede optie is privé foto's. Privé foto's zijn alleen zichtbaar voor leden die deze foto's ook mogen zien. Je kunt ze in een email naar een ander lid meesturen door in de email editor op de "voeg privéfoto's" link te klikken. Je kunt de privé foto's ook in de chatroom laten zien via een link. Optie drie is Foto Albums. In Foto Albums kan je foto's uploaden die je door middel van een wachtwoord aan andere leden kan laten zien. Vaak worden hier foto's geupload waarop de gezichten zichtbaar zijn. Het wachtwoord voor je Foto Album kan je veranderen waardoor je foto's altijd veilig staan. Optie vier is SDC groep foto's. Als je lid bent van een SDC groep kan je in de groep een foto album aanmaken en daar foto's plaatsen die alleen zichtbaar zijn voor leden van die betreffende SDC groep.

Video's

Onder Video's kan je een videofilmpje van jezelf, je partner of jullie als stel uploaden. Dit kan een normale video zijn, maar een erotische of seksuele video is ook toegestaan. Het is verboden video's te uploaden waar andere personen opstaan die daar geen toestemming voor hebben gegeven. Elke video op SDC wordt handmatig gecontroleerd.

Instellingen

Bij instellingen kan je je emailadres, wachtwoord en andere account instellingen veranderen. Dit spreekt voor zich.

swingers parenclub

Home

Home is een overzichtspagina die je krijgt te zien o.a. als je inlogt op je profiel. In dit overzicht wordt een selectie van 4 profielen weergegeven van Geselecteerde Leden, Publieke Parties, Profielbezoekers, Privé Parties, Nieuwe Leden en Speed Dating. Door op de witte pijl te klikken op de rechter foto scroll je verder en krijg je meer profielen van dat betreffende onderdeel te zien.

Inbox

Inbox is je mailbox van SDC. De 1 achter inbox uit onze afbeelding betekend dat je 1 nieuw bericht hebt. SDC leden kunnen elkaar verschillende soorten berichten sturen. Leden kunnen elkaar een zogenaamde Like sturen (ook wel stootje genoemd). Een Like is een soort knipoog of flirt, wat je kan sturen aan een lid als je interesse in hen hebt. Met een Like kan je aftasten of het andere SDC lid ook interesse in jou heeft. Krijg je een Like terug dan weet je dat er wederzijdse interesse is. Dit noemen ze een Dating Match. De volgende stap is dat je een geschreven email stuurt om kennis te maken.

In je mailbox krijg je ook uitnodigingen voor nieuwe parties of evenementen en berichten van de SDC groepen waar jij je voor hebt aangemeld. Als je de uitnodiging voor een nieuwe party of evenement opent zie je een korte omschrijving staan van wat het is met twee linken. De eerste link is "Klik hier voor details en de gastenlijst". Als je hier op klikt krijg je een uitgebreidere uitleg wat voor party het is of waar het evenement over gaat. Vind je het leuk en zou je daar wel naar toe willen gaan, klik dan op de tweede link "Klik hier om jezelf op de gastenlijst te plaatsen". Hiermee plaats je jezelf automatisch op de gastenlijst en laat je weten dat jij daar heen gaat. Op de gastenlijst kan jij ook zien welke SDC leden zich nog meer hebben ingeschreven.

Messenger

Met messenger kan je een privé chat beginnen met een ander SDC lid. Het chat symbool (groene tekstwolk) vind je links bovenaan bij alle profielen van andere SDC leden die messenger aan hebben staan en open staan voor een leuke of spannende chat. Als je een webcam op je computer hebt aangesloten is het ook mogelijk met elkaar te cammen. Hier dien je apart toestemming voor te geven, dus wees niet bang dat ze jou kunnen zien als je dit niet wilt.

Activiteitenoverzicht

Onder activiteitenoverzicht vind je alle handelingen op datum die je hebt gedaan op SDC vanuit jouw profiel. Denk hierbij aan wie je hebt gemaild, wie je een Like hebt gestuurd, wie jou een Like heeft gestuurd, wie je aan jouw favorieten heb toegevoegd en dergelijke. Het geeft een duidelijk overzicht wat jij hebt gedaan in contact met andere leden.

Bekeken profielen

Bekeken profielen bestaat uit 3 onderdelen, namelijk profielbezoekers, bekeken profielen en onthouden. Profielbezoekers laat zien welke andere SDC leden jouw profiel hebben bekeken. Je krijgt de profielfoto van het lid te zien en onder zijn foto staat ook wanneer hij of zij je profiel heeft bekeken. Bekeken profielen is de andere kant op van profielbezoekers. Bekeken profielen zijn de profielen van andere SDC leden die jij hebt bekeken. Onder de profielfoto van het SDC lid dat jij hebt bezocht staat wanneer jij dit profiel hebt bekeken. Als laatste is er onthouden. Als je een profiel hebt bezocht en je wilt deze onthouden, dan kan je dit op deze wijze doen voor maximaal 30 dagen. Heb je binnen de 30 dagen geen andere acties ondernomen met betrekking tot je onthouden profiel, dan wordt hij automatisch gewist.

Validatie

Validatie is een bevestiging dat een lid actief is in het daten en dat het opgegeven profiel ook klopt. Validaties worden altijd gegeven na een date of ontmoeting met een ander SDC lid. Jij kan het andere lid valideren en met een korte beschrijving vertellen hoe de ontmoeting was. Het andere lid kan dit ook van jou doen. Een validatie is niet verplicht. Onder Validaties vind je ontvangen validaties, validaties geven en alle validaties.

Contacten

Onder Contacten vind je de volgende mogelijkheden: Vrienden, Like, Match, Wie wil ons, Geen Interesse en Geblokkeerd. Onder vriend vind je de SDC leden waar jij online een vriendschap mee hebt gesloten. Dit kan door elkaar een vriendschapverzoek te sturen en deze beide te accepteren. Onder Like vind je alle SDC leden die jij leuk vind en een Like hebt gestuurd. Bij Match vind je alle SDC leden waar jij een zogenaamde match mee hebt. Een match is als elkaar kenbaar hebben gemaakt met een Like dat jullie elkaar leuk vinden of een date wel zien zitten. Wie wil ons zijn SDC leden die jou leuk vinden en jou een Like hebben gestuurd. Dit zijn de matches, maar ook de leden die jij geen Like terug hebt gestuurd. Als een SDC lid op welke wijze dan ook contact met jou zoekt, maar je hebt geen interesse, dan kan je dit duidelijk maken door de optie Geen interesse. Hierbij wordt het profiel van deze persoon automatisch geplaatst onder Geen interesse in jouw account. Als je overlast ondervind van een SDC lid of je wilt niet dat een bepaald SDC lid contact met je opneemt, dan kan je deze blokkeren. Het betreffende lid kan dan op geen enkele wijze meer met jou in contact komen.

swingersdating

Online

Als je op Online drukt krijg je alle SDC leden die op dat moment online zijn te zien. Rechts bovenaan vind je een grijze knop met opties. Als je daarop klikt krijg je een drop-down menu te zien waarmee je zoekopdrachten kan uitvoeren in de online profielen. Je kan zoeken op land, locatie en maximale reisafstand. Daarnaast kan je opgeven naar wat voor date jij opzoek bent, of het profiel foto's en / of video's moet bevatten en of het een proef lid of een volledig lid moet zijn.

Chatroom

Chatroom is de chatbox van SDC. Er zijn verschillende chatrooms, waarbij elke chatroom is gekoppeld aan een land (herkenbaar aan de vlag). Onder de vlag staat het aantal SDC leden die op dat moment aanwezig zijn in die chatroom. Als je het leuk vind swingers uit een ander land te ontmoeten kan je ook bijvoorbeeld de chatroom van Duitsland, Belgie of Amerika binnengaan.

Als je de chatroom binnengaat zie je aan de linkerkant de live chat. Aan de rechterkant zie je de profielen van de SDC leden die ook in de chatbox aanwezig zijn. Als je op een profiel klikt krijg je een pop-up te zien en kan je de foto's bekijken van dit lid en het profiel lezen. Je kan dit lid ook een pm sturen op deze manier. PM is een privé bericht die de andere chatters niet kunnen lezen.

Bij de profielen staan bovenaan de leden die hun webcam hebben geactiveerd. Deze kan je herkennen aan *cam*. Als jij het leuk vind en zelf ook een cam hebt, kan je live met hen webcammen. Rechts onderaan zie je een rechthoek met een kleur. Als je daar op gaat staan krijg je een kleurenspectrum. Hier kan je de kleur kiezen die jij in de live chat wilt gebruiken voor je tekst. uiterst rechts zie je afstand staan. Als je daar op klikt zie je ook naam staan. Hiermee kan je een keuze maken van de volgorde van de profielen in de chatroom. Bij afstand staan de aanwezige leden die het dichtste bij je wonen bovenaan. Hoe verder een profiel naar beneden staat, hoe verder weg dit lid woont. Kies je voor Naam dan worden de profielen op alfabetische volgorde gezet. Aan de linkerkant in de live chat zie je regelmatig 'Click here to see my picture'. Als je het pijltje van je muis op deze link zet krijg je een foto te zien. Deze foto is door het lid gepost dat voor de link staat.

Voyeur

Als je op zoek bent naar een extra seksuele spanning dan is Voyeur misschien wel iets voor jou. Als je op Start Voyeur Cam drukt kan je erotische handelingen voor de webcam laten zien aan andere SDC leden. Je komt dan in Voyeur te staan en iedereen (alleen volledige SDC leden) kan meekijken en reageren via de een privé chat.

Speed Dating

Speed Dating zijn kleine oproepen van SDC leden die een dating zoeken voor een bepaalde datum. Dit kan zijn voor een thuisdate, hoteldate, een parenclub bezoek of voor een privé thuisfeestje met meerdere stellen. Via het profiel bij de dating oproep kan je direct contact leggen. Als je dit wil kan je ook zelf een oproep voor een speeddating plaatsen.

Blogs

Op Blogs vind je verhalen, opmerkingen of vragen van SDC leden, waar andere leden een reactie op kunnen geven.

SDC Groepen

SDC groepen zijn groepen waar SDC leden samen komen met dezelfde interesse. Dit kan zijn een erotisch feest, een bepaalde parenclub, fotografie, eten en drinken, reizen en dergelijke.

Zoeken

Door middel van de uitgebreide filter mogelijkheid van Zoeken kan je heel gericht op zoek naar een iemand, die jij aantrekkelijk vind en waar mee jij zou willen daten. Dit kan zijn op uiterlijk, leeftijd, woonplaats, geaardheid, swingstatus en nog heel veel meer.

swingers date club

Parties

Parties zijn de openbare en besloten feesten, parties en evenementen voor Swingers en Fetish liefhebbers.

Publieke parties

Publieke Parties zijn alle openbare feesten en parties zoals Swingers Club Parties, SDC Meet & Greet, Fetish Feesten, Swingers Travel Events, Swingers Feesten en dergelijke waarvoor je je kan inschrijven of als je al een toegangsbewijs hebt je jezelf op de gastenlijst kan plaatsen, zodat andere SDC leden kunnen zien dat jij op het feest aanwezig zal zijn.

Privé parties

Privé Parties zijn kleine swinger feesten in besloten kring, welke vaak bij SDC leden thuis worden gehouden. Diegene die het organiseert geeft aan wat de regels zijn van het privé feest. Dit kan zijn een beperkt aantal stellen, geen single mannen / wel single vrouwen, wappen toegestaan of niet, het thema van het feest en zo zijn er nog wel meer regels te verzinnen. Op deze privé feest zijn altijd voldoende condooms aanwezig.

Reizen

SDC Reizen bestaat uit drie onderdelen namelijk Reisevenementen, Mijn reserveringen en Reisplannen. Via Reisevenementen kom je op de site van SDC Swingers Travel waar je reizen kan boeken voor swingers en openminded stellen. Zo zijn er SDC Ski Vakanties in Oostenrijk, SDC Swingers Vakanties in Cancun (Mexico) en SDC Swinger Cruises naar Griekenland of de Caraiben waar singles en swingerstellen elkaar kunnen ontmoeten. Naast een leuke vakantie zijn er ook gelegenheden en ruimtes waar samen spannende dingen kunnen worden gedaan. Mijn reserveringen zijn de reisboekingen die jij hebt gemaakt bij SDC Swingers Travel. En dan heb je nog Reisplannen. Dit zijn oproepen van andere SDC leden die op reis gaan en tijdens hun vakantie willen daten met andere swingers. Maar het kan ook andersom. Dat swingers een oproep plaatsen voor een ontmoeting met SDC leden die naar hun woonplaats toekomen voor een vakantie en dan een actieve swingersdate zoeken.

SDC proef lidmaatschap

Probeer het gewoon eens uit! Vind je het leuk kan je besluiten een volledig lidmaatschap te nemen en vind je het niets, dan hef je je SDC account gewoon weer op. Aanmelden voor een gratis proef lidmaatschap kan hier. Promotiecode 25132 wel laten staan bij de aanmelding, want dit is je promotiecode voor een gratis lidmaatschap.

swingers nederland

copyright © watisswingen.nl